Termeni si conditii

1. Definitii si Termeni

Nutri Coach este un site de prezentare a serviciilor si produselor online oferite sub acest brand, fiind proprietatea SC AEON FLOW SRL, avand sediul social in Bucuresti, Strada Bolboci nr. 13, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul  J40/1942/22.02.2001, CUI 13722322, telefon 0769 144 411, email contact@nutri-coach.ro

Vanzator – Brandul Nutri Coach ca si entitate juridica romana

Utilizator – orice persoana fizica, ce intra si viziteaza site-ul nutri-coach.ro inregistrata pe Site, care prin finalizarea procesului de creere a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele ce se aplica site-ului din sectiunea Termeni si Conditii

Site – paginile de prezentare online gazduite la adresa web nutri-coach.ro si subdomeniile sale.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Utilizatorul, care a solicitat un serviciu fara prezenta fizica.

Continut – reprezinta:
– toate informatiile de pe Site ce pot fi accesate si vizualizate prin intermediul unui dispozitiv electronic (calculator, tableta, smartphone, etc.);
– continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorului de Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicatii disponibil;
– orice informatie transmisa catre Cumparator prin orice mijloc de Vanzator prin intermediul angajatilor si colaboratorilor sai, pe baza datelor de contact specificate sau nu de catre Cumparator;
– informatiile legate de Produse si/sau Servicii si/sau tarife practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
– date referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – Termenele si Conditiile actuale

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj transmis ( cum ar fi: e-mail/telefonic/SMS/webpush/etc.) continand informatii cu caracter general, legate de produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la promotii si oferte, precum si referitoare la Produse si Servicii adaugate in sectiunile “Favorite” sau “Cosul meu” precum si alte comunicari comerciale ce pot viza sondaje de opinie legate de Produsele si Serviciile oferite sau cercetari de piata.

Tranzactie – incasarea in urma acceptarii ofertei de catre utilizator si vanzarii unui Produs si/sau Serviciu de catre Nutri Coach, Cumparatorului, prin folosirea serviciilor procesatorului de plati cu carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor sau Serviciilor asa cum sunt trecute in sectiunile respective.

2. Documente Contractuale

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu formele de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi desfasoara activitatea comerciala

Notificarea primita de Cumparator, dupa plasarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive intemeiate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda, informand in prealabil Cumparatorul pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitiei Vanzatorului  la efectuarea comenzii si va restitui suma achitata in plus fata de valoarea initiala a comenzii, fie direct in contul bancar al Cumparatorului sau sub forma de cupon valoric pentru comenzi viitoare.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii pe e-mail si/sau SMS a unei notificari cu expedierea Comenzii.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.

3. Politica de Vanzare Online

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.
Pentru motive intemeiate Nutri Coach isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile sale ar putea aduce prejudicii in vreun fel Nutri Coach.

In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul poate contacta in scris sau telefonic Nutri Coach, pentru a afla cauzele care au condus la aplicarea masurilor mentionate mai sus.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate face prin contact direct cu acesta sau prin adresele trecute pe pagina de “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Nutri Coach isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor folosirea codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

Nutri Coach poate publica pe Site informatii despre Produse si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Nutri Coach are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente Produselor si/sau Serviciilor furnizate de Vanzator prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si include T.V.A. Tarifele serviciilor de livrare (curierat rapid, posta) sunt exprimate in lei si includ T.V.A.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Produs sau Serviciu, Cumparatorului i se va cere scrierea unui Review legat de Produsul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Produselor.

4. Cesionarea si Subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Care For You, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Nutri Coach, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Care For You asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Care For You.

Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Nutri Coach si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Nutri Coach cu referire la acel Continut.

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

In cazul in care Nutri Coach confera Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Nutri Coach pentru respectivul Client/Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Nici un Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Care For You si/sau al angajatului/reprezentantului Care For You care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. Comanda

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site sau prin alte mijloace, prin completarea formularelor de pe site-ul Nutri Coach sau adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta la momentul ambalarii Comenzii. Adaugarea unui Produs/Serviciu in cosul de cumparaturi sau in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea Bunului/Serviciului. Comanda Produsului / Serviciului se considera complet acceptata de ambele parti in momentul platii contravalorii acesteia de catre Client

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii si achitarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul este de acord Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Nutri Coach, in cazul platii online;
 • nu a fost primita plata in contul Vanzatorului pana la momentul programarii stabilite de comun acord in vederea efecturii Serviciului solicitat
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract si primirea produselor in starea initiala si sunt declarate conforme de Vanzator. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 • pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 • pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;
7. Conditii privind prestarea serviciilor

Toate programarile pentru prestarea serviciilor se stabilesc de comun acord intre Vanzator si Cumparator, in functie de disponibilitatea locurilor in planificarea Vanzatorului si alegerea Cumparatorului pentru o anumita data si ora.

In cazul pachetelor de servicii ce includ mai multe sesiuni de consultatii/ consiliere si/sau monitorizare se face programarea si prestarea acestora din 2 in 2 saptamani in functie de locurile disponibile in planificarea Vanzatorului.

Clientul se obliga sa participe la sedintele pentru care a fost de acord cu data si ora stabilite.

In cazuri exceptionale, cand acesta nu poate participa la sedintele programate cu acordul sau trebuie sa anunte telefonic cu cel putin 24 ore inainte ca nu poate participa.

Furnizorul va contacta Clientul in cel mai scurt timp posibil pentru a face reprogramarea sedintei intr-un interval de maxim o saptamana de la programarea anterioara anulata.

In cazul in care Clientul nu anuleaza programarea cu 24 de ore inainte si nu ajunge in maxim 15 min de la ora planificata pentru consultatie, se considera acea consultatie efectuata si se pierde dreptul de a beneficia de aceasta sau a fi reprogramata pentru o data ulterioara.

7. Servicii pentru care nu se asigura dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract sunt următoarele:

 • Pachetele de servicii din care s-au prestat deja 1 sau mai multe servicii incluse in acestea;
 • Pachetele ce includ produse/servicii personalizate (dieta personalizata) pe baza informaţiilor prezentate de Cumparator;
8. Confidentialitate

Nutri Coach va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Care For You nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

9. Comunicari comerciale

Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

 • prin modificarea setarilor pe Site din sectiunea Marketing;
 • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator; sau
 • prin contactarea Vanzatorului.

Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate la punctul 9.3. de mai sus prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Care For You sau prin contactarea Care For You in acest sens.

De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Produse si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare, ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea Nutri Coach.

10. Facturare – Plata 

Preturile Produselor si Serviciilor afisate si oferite in cadrul site-ului www.nutri-coach.ro precum si Produsele si Serviciile prestate de terti includ T.V.A, folosite cu scopul de a livra Comanda Cumparatorului.

In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

14. Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

15. Scrierea de review-uri, comentarii

Scrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/Clienti/Cumparatori, in sectiunile “Review-uri”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

 • sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;
 • sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, notebook, plug and play);
 • sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;
 • sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe Site astfel: orice Intrebare va fi inscrisa in sectiunea “Intrebarile si raspunsurile clientilor”, si orice Review va fi inscris in sectiunea “Review-uri”;
 • sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
 • sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;
 • sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
 • sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;
 • sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;
 • sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul va adauga si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii ce inscriu Review-uri la care ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli:

 • fisierele incarcate vor contine imagini si/sau videoclipuri care se refera la produsul sau serviciul pentru care se scrie Review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;
 • fisierele incarcate nu vor contine violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran,  a orientarii sexuale sau politice;
 • fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de alte persoane;
 • fisierele incarcate nu vor contine URL-uri sau watermark-uri catre site-uri ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca Vanzatorul.

Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.

In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunile “Intrebari si raspunsuri ale clientilor” si “Review-uri”.

16. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Te rugam sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

17. Folosirea Cookie-urilor

Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

18. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

19. Legea aplicabila – Jurisdictia

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

20. Modificarile acestui Acord

Ne rezervam dreptul de a modifica sau inlocui Termenii si Conditiile de mai sus, de ori de cate ori este nevoie, marcand data la care termenii au fost actualizati fara obligatia notificarii individuale a utilizatorilor Site-ului. Continuarea utilizarii Site-ului reprezinta acceptul dvs. al noilor Termeni si Conditii.

Date Contact

Daca aveti nelamuriri legate de acest document, va rugam sa folositi formularul de contact